2021 YKS Tercih Kılavuzu PDF indir – Güncel Kılavuz
4.6

2021 YKS Tercih Kılavuzu PDF indir – Güncel Kılavuz

Hemen Indir
Tüm bilgiler
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

2021 yks tercih kılavuzu pdf

2021 YKS Tercih Kılavuzu PDF

Üniversite sonuçları milyonlarca öğrencinin gündeminde. Zorlu bir eğitim döneminin ardından 12. sınıf öğrencileri, mezunlar ve diğer üniversite öğrencisi adayları 26-27 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen YKS sınavını geride bıraktı. ÖSYM tarafından sonuçların açıklanacağı tarih belirlendi.

Üniversite sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken milyonların gözü de ÖSYM tarafından açıklanacak 2021-YKS sonuçlarına çevrildi. Peki, 2021 YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite sonuçları açıklandı mı? İşte YKS açıklanma tarihi!

 

ÖSYM tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı duyuruldu.

Açıklamada, şu ifadeye yer verildi;

“Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM’nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2021-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.”

DOSYALARI İNDİR

Rate this post

Benzer uygulamalar
Yapılan Yorumlar
2021 YKS Tercih Kılavuzu PDF indir – Güncel Kılavuz için henüz yorum yapılmamış! İlk yorumu sen yapabilirsin.
Bir Yorum Yapın

Menüyü Kapat
Menü